14 mars 2014

Där stack hon upp

Jag är visst rejält trött igen. Både igår och i dag har jag somnat på soffan efter jobbet. Det gör att kvällarna blir väldigt korta eftersom det inte blir många timmar mellan eftermiddagssömn och nattsömn. Lite trist är det allt men säkert alldeles välbehövligt. Utmattningssyndrom och vårtrötthet i förening kanske. Är det fler som är supertrötta? Någon som har piggelintips att dela med sig av?

Den här lilla skönheten mötte mig när jag kom hem.
I ett hav av löv som ännu inte räfsats undan stack hon upp. En liten vacker rebell. Hon inspirerade till dagens färgval. Rutan symboliserar både hur nöjd jag är med veckan och hur trött jag är efter den. 
I morgon ser jag fram emot att sy lite. Det ska bli kul!

4 kommentarer:

 1. Här är ännu en som lider av supertrötthet, somnar nästan varje kväll en stund på soffan...igår somnade jag vid åtta och sov till åtta i morse...inte känner jag mig piggare för det... Nåra pigghetstips har jag dock inte, hoppas bara på att det släpper när ljuset återvänt på allvar..
  Kram Lizzan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, ljus behöver vi! :)
   Kram

   Radera
 2. Tyvärr har inte jag heller något tips om att bli piggare. Känner bara av trötthet även jag. Har haft besvär med pollen sedan de sista dagarna i december. Det är mina ögon som fullständigt svullnar igen och tårarna rinner. Jättebesvärligt !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jobbigt med pollenbesvär så länge! Då hoppas vi på några rejälva störtregn så lite pollen spolas bort i alla fall.

   Radera