14 aug. 2013

Genomsur

Oj oj oj vilken dag!
Den började snett redan från början med att jag var lika trött när jag skulle gå upp som när jag gick och la mig men det händer ju ibland. Det som, tack och lov, inte händer så ofta är att jag häller ut en hel kopp te i knäet på fikarasten och blöter ner halva mig och en av mina nya linneklänningar. Inte särskilt lustigt att vara på jobbet, blöt från midjan och neråt och inte ha något ombyte och tre mil hem. Nåja, det var bara att flexa ut och åka hem, för sitta i blöta kläder - nej, det ville jag inte. Klänningen åkte direkt i tvättmaskinen och tefläckarna är borta. Som väl var brände jag mig inte på teet så allt slutade lyckligt. Klänningen hann hänga ute och torka och strax efter att jag tog in den så öppnade sig himlen.
Hela eftermiddagen turades åskskurar och muller om att ta plats på himlascenen. Jag gick och la mig - och vaknade två timmar senare. Hm, det var den dagen det... men nu tar jag några varv på min blodapelsinfärgade sjal medan jag är vaken.
Jag stickar med en tråd Shaman från Heavens hand, 100% mullbärssilke, och en tråd mohair Angel från Debbie Bliss. Det blir så läckert fall och samtidigt luftigt och lätt. 
Jag har bara några varv kvar med var tvungen att börja på en andra härva av Shaman. Dålig planering.
Nåja, jag hade ju i alla fall mer garn hemma vilket inte alltid är fallet när något tar slut.
I morgon satsar vi på sol, eller hur? 
Vi är överens om det blommorna och jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar