3 aug. 2013

Att lära är att leva

Hade det inte varit för att det är så otroligt roligt att sticka på spetskoftan så hade jag nog börjat på ett par sockor i det här läckra garnet.
Det finns verkligen finfina garner! Den här härvan slank med en beställning från Garnkorgen när jag behövde nya stickspetsar. Händer det er också, att man får med mer än man behöver när man handlar?
Koftan den växer, fast periodvis har det varit svårt att sticka idag. Det var för varmt. Varmt och skönt utan en ullkofta i famnen.
Ärmmaskorna är nu satta på trådar och jag har ännu inte stickat upp 100 gram garn. Otroligt dryg Shetlandsuld från BC garn.
När jag satt på trädäcket och stickade så fick jag besök av den här lille krabaten.
Larv av Lönnaftonfly fick jag lära mig. Tänk så mycket man inte vet och som man fortfarande kan lära sig!
För några år sedan visste jag inte ens att man kunde sticka tröjor och koftor från halsringningen och neråt men det börjar jag få rätt bra kläm på nu. Det tar 10.000 timmar att bli mästerlig på något sägs det så jag har en bit kvar dit men jag jobbar på det.

2 kommentarer:

  1. Blåa garnet ser helt underbart ut. koftan blir så läcker. Jag har bara köpt mönstret till upp o ner tröja från Tant kofta. Har bara än så länge tittat på mönstret mer har det inte blivit. Lisbeth T

    SvaraRadera