10 juli 2017

Spattergroit

Magical maladies, magiska sjukdomar, heter en sockmönsterkollektion från Knottygnome Crafts.
När jag läste att de fyra sockmönstren är inspirerade av magiska sjukdomar i Harry Potters värld, ja då kunde jag inte låta bli att köpa. 
Först ut av fyra mönster är Spattergroit. Jag har alltid älskat att säga det ordet! Det liksom poppar i munnen när man säger det. Spattergroit. Spattergroit. Ja, jag är lättroad.
Spattergroit är väldigt smittsamt och sprids via en svamp. Hu. 
Det här paret Spattergroit är också ganska smittsamma, väldigt roliga att göra så jag stickade fort, fort så att en socka snabbt blev två.
De är gjorda i merinosock från Norah George Yarns. I färgen Draco Malfoy! Och lite rosa till hälen, jag tänker att det är så med spattergroit. 
Hur de tre kommande mönstren ser ut vet jag inte än, nästa kommer inte förrän i augusti. Hur ska jag kunna vänta?! Jag får läsa lite i Harry Potter och försöka lista ut vilka tre magiska sjukdomar som gett namn till kommande mönster helt enkelt.

4 kommentarer:

 1. Skulle precis lägga ifrån mig telefonen när jag bara skulle kolla om du skrivit något nytt inlägg. Det hade du😊 Helt underbara sockar och roligt inlägg . Nu kan jag somna med ett leende på läpparna 😍 Kram

  SvaraRadera
 2. Såg ditt inlägg redan i morse innan jag åkte till jobbet och kunde inte låta bli att köpa mönstren. Nu kan jag sticka sockar i lugn och ro och fundera på hur nästa mönster kommer att se ut samtidigt som jag lyssnar på Harry Potter. Stephen Fry är min favorit när jag lyssnar på engelska.��

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag älskar också Stephen Frys inläsning! Kan lyssna på den hur många gånger som helst och gör det ganska ofta ;) Så kul att du också ska sticka sockorna! Det här mönstret var riktigt skoj stickning.

   Radera