29 nov. 2016

Kyligt

I söndags lämnade jag ett par sockor hemma hos lilla dot mot att hon ställde upp som fotmodell. Det var rejält kallt på marken så vi fick skynda oss att ta ett par bilder.
Svarta fårets Frost, stickor 2,25 mm och från tån och uppåt med fleegle-häl. Som så många gånger tidigare. Just det här paret fick ett litet enkelt hålmönster på skaft och ovansida av foten.
Två 50 gramsnystan räckte till ett par till, så när som på tå och resår. 
På det här paret gjorde jag ett enkelt krusmönster som jag beskrivit tidigare. För övrigt är de lika det första paret. 


'
Det var sol en stund på förmiddagen idag men sedan lade sig ett grått täcke över allt. Jag gick en stund ute på klipporna och det var bitande kallt men ändå skönt. 
Nu ska jag ägna en stund åt Järbos adventssocka för julkoftan har redan fått lite uppmärksamhet idag. Ombyte förnöjer.

2 kommentarer:

  1. Vet inte riktigt hur jag hamnade på din sida men den är så inspirerande. Har till och med börjat med ett par raggsockor efter att ha sett ett par underbara grön/lila som du gjort. Har inte stickat sedan slöjden i skolan men med hjälp av Youtube så gick det galant att komma igång. Bara ett problem och det är att ingen varnat för att det var beroendeframgkallande. Haha!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så kul att du hamnade här Emma! Och så roligt att du är igång med sockstickning! På Youtube finns filmer om allt och lite till :) Jag kunde varnat dig om beroendeframkallandet men varför när det är så roligt? :)

      Radera