15 sep. 2015

Turbulent

Oj oj oj, vad lite jag bloggat de senaste veckorna! Livet är bara inne i en uppförsbacke och jag tänker att snart planar det ut och allt blir mer som vanligt men först ska jag bara ta mig genom en omgång med feber och annat tråk. 
En liten lägesrapport vill jag ändå dela med mig av.
Utbygget har inte alls tagit paus som jag trodde, nej de senaste dagarna har det spikats och sågats som aldrig förr. Som jag älskar såg- och spikljud... nja, inte just nu i alla fall.
Isolering är på plats, det ligger spånskivor på golvet och jag tror att taket så gott som är klart för takpannor.

Den gångna helgen tillbringade jag så där 800 km i bil och mestadels satt jag inte bakom ratten och alltså hade jag gott om tid att sticka. Det är fortsatt sockor som gäller för just nu passar det bäst att göra sådant som jag kan utantill. Det är nästan så att händerna kan själva, utan inblandning av hjärnan och det är bra.

De här sockorna är stickade av Langs Jawoll magic på stickor 2,25 mm, ett nystan blågrönt och ett nystan mörkblått.
Ränder är fint!

Sonen är inflyttad i sin första egna lägenhet, efter några minst sagt turbulenta veckor då han bott på en madrass i ett delat korridorsrum i ett studentboende. Det är inte lätt för en student att komma igång med sina studier när det inte finns någonstans att bo. Nu kanske mammahjärtat kan lugna sig en aning.
Förhoppningsvis. 

2 kommentarer: