30 sep. 2015

Månadsbokslut september

Det är svårt att förstå att det redan är dax för ett månadsbokslut igen! Ju mer man försöker sakta ner farten, desto fortare går den. Ja, så känns det.

September har inte varit någon bra månad. Jag har varit sjuk flera gånger, och varit orolig och trött mest hela tiden. Många långa mil har jag suttit i bil och även där har både oron och tröttheten flåsat mig i nacken men det allra mesta har ordnat upp sig jättebra, nu är det bara jag som ska hitta balansen igen. Att det varit en riktig skruttmånad kan vara svårt för en del att förstå när de ser hur mycket jag hantverkat men de som förstår förstår också att hantverket är ett sätt att hantera vardagen när det stormar. Några promenader har det tyvärr inte blivit, bara knappt 20 km. Trist men jag kommer igen med fler kilometer en annan månad. 

Så vad består bokslutet av?
Jo... 
Tre trikåklänningar till mig och en liten i ljusrosa plysch till sötaste brorsdottern, fyra par trosor och en färdig quilt.
Jag har också
stickat fyra par sockor, en mössa, ett par vantar, virkat fyra sittdynor och spunnit 100 gram lila och 100 gram turkost garn men framförallt så har jag, äntligen, gjort klart den stora humörfilten! 
Vilken hantverksmånad! September känns genast mycket roligare!
Nu lägger vi september bakom oss och säger Hej oktober! Vad bjuder du på?

4 kommentarer:

 1. Otroligt fina verk blev det iallafall :)

  SvaraRadera
 2. Filten är ju helt fantastisk! Tänk att du genomfört ett sånt stort och vackert projekt.

  SvaraRadera
 3. Skönt att det finns något så bra som att handarbeta! Bästa medicinen, både humörhöjande och lugnande. Så mycket fint du gjort! / LenaJ

  SvaraRadera
 4. Många fina grejer du har skapat! Och filten, den är något alldeles speciellt.

  SvaraRadera