24 juni 2015

Egenskaper

Hej Anna! Sockan Anna alltså.
Nöjesstickning från början till slut. 
Det rosa och det gröna garnet är från Moods of colors, det lila från Manduzana och det turkosa är Austermann Step classic. Stickor 2,25 mm och så Dödergöks fina mönster förstås. 
De är så sköna så jag tror jag behåller dem på hela kvällen. Inte så dumt med sockor på faktiskt, fastän det är sommar. 

Jag ska sticka ett par till och det ser jag fram emot. 
Jag fick en uppmaning idag att nämna tre egenskaper jag har. Sådana uppmaningar kan man ju få då och då, ofta när man träffar nya människor i grupp. Vad har vi människor för egenskaper tänker jag. Vad är en egenskap egentligen? Hur man är beror på omgivningen, situationen och hur man mår och alltså är egenskaperna olika vid olika tillfällen. Eller? Är det en egenskap att vara glad? Jag är ofta glad men inte alltid, jag kan vara både deppig, sur och helt neutral. Är det en egenskap att vara neutral? Nja det känns inte så men varför inte? Att ha tålamod, är det en egenskap? Om man har mycket tålamod eller bara pyttelite, är det en egenskap i alla fall? Tja, inte vet jag. Men att vara snäll, det är väl ändå en egenskap? Men snällhet beror ju återigen på hur man blir bemött av omgivningen. Blir man bemött med nonchalans eller elakhet då är det inte lätt att vara snäll även om man försöker. Är det en egenskap att vrida och vända på saker, att ställa tjugo frågor tillbaka så fort man får en? I så fall har jag kanske den egenskapen. En omständlig egenskap kanske. Föresten är jag nyfiken, alltid nyfiken. Det måste vara en egenskap!

3 kommentarer:

 1. Åh så läckra, finfina karamellsockar :) Du har valt riktigt härliga färger till dina Annasockar.
  Jag ska börja på ett par jag också bara livet lugnar ner sej lite...
  Lena i Östersund

  SvaraRadera
 2. Riktigt läckra Anna sockor som väcker stort stickbegär., Får gräva lite bland garnerna få se om jag får ihop nåt lämpligt.

  (pst,... är det en bara synvilla eller saknas det en lila rand, medvetet elller omedvetet? Men lika fina ändå!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha ha, oopsy daisy! Visst har jag missat en lila rand :D

   Radera