23 feb. 2013

Lördagsnöjen

Vaknade med jätteont i halsen, blev sur för det och när dagen ändå var så trist så passade vi på att storstäda köket. Det gick bra ända till maken skulle skjuta tillbaka spisen på sin plats för då förlorade han balansen, tog tag i nedre ugnsluckans handtag, fick handtaget och luckan med sig i fallet. Mjupp. 
Nu har vi beställt en ny spis, men vi hade haft bättre nytta om maken dragit med sig luckan till diskmaskinen eftersom den redan är dålig... Nåja, köket är städat och blänkande blankt och visst blir det bra med en ny spis. Men...
Så skönt att det är städat i alla fall!
Igår kväll stickade jag klart dröm-sockorna. 
Jättesköna! Stickade i Mellanraggi på Cubicsstickor 3,5 mm. 
Följde i stort sett mitt eget mönster och avslutade med en stickad picotkant. 
I morse började på en sjal av de två Jitterbugnystanen jag skrev om igår. Det blev inte alls som jag tänkt. Jag tänker om och gör något annat av garnerna. Trivsamt nöje. Bättre än trasiga ugnsluckor och onda halsar.

7 kommentarer:

 1. Sockorna blir så fina och köket blir fint med ny spis också. Ska prova garnet men inte till sockor om man inte kan sticka på 2 stickor o sy ihop sedan. Lisbeth T

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har du något mönster för sockor stickade på två stickor? Det finns fina!

   Radera
 2. Hade jag sett din man göra så.....då hade jag gapflabbat:)) Ja sån är jag...kan inte hålla mej när jag ser nåt "dumt". Fast jag har blivit bättre med åren:)))
  Men det blir ju jättebra med en ny spis.
  Dina sockor älskar jag...vill du ha min adress???
  Trevlig kväll och hälsa maken att jag fick mej ett gott skratt.
  kram Gunilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så roligt att kunna glädja andra :-)

   Radera
 3. Härliga sockor!
  Tur att det bara var spisen och inte mannen, som behövde bytas ut.
  kram

  SvaraRadera
 4. Vilka fina sockor! Jag blir alldeles glad av färgerna :) Och tråkigt med spisen, fast å andra sidan är det ju alltid roligt med nytt.

  SvaraRadera