9 jan. 2012

Veckans fundering! Den är bra!

Kallt om näsan var det när jag åkte till jobbet i morse, och kallt om näsan var det minsann när jag åkte hem också. De (vilka de nu är) har förvarnat om snö, men än så länge är det bara kallt. Sådär sex-sju minusgrader. Brrr, man vänjer sig vid en varm och blöt vinter! En kall och snörik vinter får det minsann krypa ner mot 25 minusgrader för att det ska uppfattas som kallt. Ja ja, allt är ju relativt.

Igår innan jag somnade så läste jag i min tjocka tegelsten till bok en bra fundera-på-hela-veckan-mening. Den var så här, ungefär, Vi tänker ofta på vad allt kostar, men sällan på dess värde. Hallå, var det någon på min axel som ropade, där hör du! Fundera lite på värdet av saker och ting ett tag! Fundera på allt det där som du tycker är jobbigt och som "har sitt pris", och tänk på att det också har ett värde! Sagt och gjort, det där funderar jag på. Det kanske även är något för dig att fundera på? 

Dagens bilder blir bara små smakprov, och eftersom jag sytt kantremsor i flera dagar så fortsätter jag ett tag till nu när jag fått upp farten.
 Vitt och svart och rött.
 Ett enkelt mönster som jag funderar på att dela med mig av. Det kanske dyker upp här i bloggen endera dagen.
 Och så varvar jag med en socka i restgarner. Resterna tar ALDRIG slut...
Ding dong, tapetmedaljong!

4 kommentarer:

 1. Trösterik fundering efter ett tandläkarbesök 

  SvaraRadera
 2. Det där ska jag klura på lite...

  SvaraRadera
 3. Klart värt att tänka på så här vid läggdags - värde - hmmm

  SvaraRadera
 4. Absolut tänkvärt! Har ingen talat om för dig att det är fult att retas? Vi vill se hela quilten, inte bara en pytteliten kik ;o)
  Kramar Ullis

  SvaraRadera