23 dec. 2017

Som stjärnor

Har jag hunnit allt jag hade tänkt att göra? Eller stressar jag fortfarande för att allt ska vara perfekt i morgon? Nej, jag har verkligen inte hunnit allt. Nej, jag känner mig inte det minsta stressad och perfekt, vad är det? Det blir jul det här året också och maten vi inte hunnit förbereda idag får vi göra i morgon eller på juldagen. Förväntningarna är olika hos alla, det är av allt för höga förväntningar besvikelse kan uppstå så vi skruvar ner förväntningarna och försöker njuta av det som är.
Vid 16-tiden var det så vackert, solens sista strålar målade himlen julröd och
i fönstret hemma hos svärmor stod två tomtar under ett träd av ljus och väntade på oss. 
Vi provsmakade julskinka och 
saffranspannkaka. Mums. 
Jag stickar stjärnsockor.
Catch a falling star heter mönstret och det är gjort av Pia Kammeborn. 
Förra årets stickade jag också hennes sockmönster, de var klara på juldagen. Det tror jag inte att de här kommer att vara. 
Jag önskar er alla som tittar in här och läser vad jag skriver och tittar på mina bilder 
en riktigt God Jul!
En julkram fylld av tacksamhet till er som kommer tillbaka och till er som nyss hittat hit, en julkram som tack för fina kommentarer både här och där på inlägg jag skriver, en julkram till er som inte vill eller kan kommentera men kommer tillbaka hit av lust och glädje, en julkram med en önskan om att julen ska bli fin och att ni ska få möjlighet att känna värme och frid åtminstone en liten stund. Låt blicken vila på en brinnande låga några sekunder och andas, det ska jag göra. Det är jul.

2 kommentarer:

  1. Tack (å allas våra vägnar)! Och en önskan om finaste fortsättningen på julen till dig också!
    /Anette

    SvaraRadera