6 apr. 2013

Jag syr alltså finns jag

Vilken toppendag - 7 rätt på V75 och 6 sydda småsaker och dessutom en solfika på altanen!
Ja, det blev ju inte någon vidare utdelning på travet eftersom vi inte var ensamma om 7 rätt men vad gör det?   Superroligt i alla fall! Och så har jag ju en hel uppsättning såna här i mina ägor att glädjas åt:
En liten musnecessär till är sydd men den har redan fått fötter och tassat iväg.
Den stora grejen är ett etui med tyg och genomskinlig plast fördelat på tre fickor. Kanske ska jag ha mina tecknarpennor i den. Ihopvikt ser den ut så här:
Jag har tidigare sytt ett sådant etui på Singerträff på Husqvarnabutiken i Vimmerby och har länge tänkt sy fler för det är så bra. 
Tyget med sysaker och tyget med möss är båda köpta i Husqvarnabutiken
Vi hade en riktigt skön förmiddag på altanen. Det var nästan så vi kunde bortse från snön för solen värmde gott.
Fast snön gjorde ju någon nytta idag - maken högg ut en kub att ha muggen på. 
Man har inte roligare än man gör sig, eller hur?6 kommentarer:

 1. Härligt med sånna dagar! Många fina förvaringar blev det, så praktiskt när man ser vad som göms i facken! kram Katarina

  SvaraRadera
 2. Fina förvaringar du sytt!! Jisses vad snö ni har, här i "norr" ;-) har vi i princip ingen snö o gräsmattan syns. Kram Anneli

  SvaraRadera
 3. Maken hade också 7 rätt och det blev bara drygt 300 kr, typiskt när han äntligen lyckades hitta hästar som inte sprang baklänges ;-)
  Söta små nessar och smart förvaringsfodral.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Jag blev förtjust i det tyget som Du har använt med sysakerna på. Är lite svag för den typen av tyger! Det där etuiet med genomskinlig plast på verkar praktiskt, tycker jag.

  Dollandesign

  SvaraRadera
 5. Vilka fina saker du sytt. Ska till Ingrid i morgon så då får jag kika om det finns något jag absolut måste ha. Har ju nästan inga tyger hemma haha. Lisbeth T

  SvaraRadera
 6. Fina förvaringar har du gjort, man får aldrig för många av dem! Kram

  SvaraRadera