2 juni 2012

Fullt blås

Den äldsta av mina garnvindor har fått jobba, och den gick så mjukt och bra. Det märktes att den verkligen är gjord för sin sak.
Det var garnet som behövdes för att göra min 30 diamonds-sjal färdig, då en härva inte riktigt räckte.  
Jag har stickat i Colinette Jitterbug, färg Velvet damson och stickor 3.5 mm. Ca 170 gram gick åt. 
Ute blåser det rejält idag, men solen har lyst på förmiddagen. Nu är det mulet och ute över havet ganska svarta moln, så kanske kommer regnet. Jag har i alla fall ingen sysselsättningsbrist om det är dåligt väder. Jag kan ju till exempel fortsätta på mina polkavantar. Jag skriver mina och vantar fast jag bara är den på första. Jag har också planer för kommande tvåändsstickningsprojekt, men det kanske är bäst jag skriver upp dem, för risken är stor att jag glömt dem när jag kan börja på dem. Eller så tar jag helt enkelt och börjar på dem också...  
Elisabet frågade i en kommentar om jag har många projekt på gång. Ja, det skulle man kunna säga... Det är så roligt att starta nya projekt! Det är kul att avsluta dem också, men på sträckan däremellan så hinner jag hitta på så många nya idéer. :o)

2 kommentarer:

  1. Jäklar vilken häftig vinda! Får nog börja gå på loppisar o sånt! Gillar din sjal! kram!

    SvaraRadera
  2. Förresten, jag hoppade runt lite bland dina bilder och har bestämt att förutom din skogsbro så bara måste jag åka till Mörtfors! Så de' så!!!

    SvaraRadera