1 juni 2012

Från Arvidsjaur till Oskarshamn

Kan man vara glad åt lite har man mycket att vara glad åt sägs det, men jag tänker:
Kan man vara glad åt det mesta så har man hur mycket som helst att vara glad åt!

Idag är jag till exempel glad för att det är fredag, för att jag fick bärhjälp från affären till bilen, för att jag jobbar tillsammans med världens raraste Annica, för att jag fixat superbra presenter till kommande högtidsdagar, för att  jag unnat mig en lyxglass från konditori Nilsson, för att jag snart ska plocka fram stickningen och för att jag fick det här med posten:
Jag beställde te med vackra namn som Fjällbäcken och Arvidsjaursblaning och tre nystan ljuvlig Alpaca silk och så tio turkosa knappar som jag längtar efter att sy fast på något hemsytt eller hemstickat. Till min stora glädje var det med några garnnålar och en liten plåtburk också. Jag som älskar plåtburkar! Jag vet inte vad jag gjort för att förtjäna det där lilla extra, men It´s my lucky day!
De här sakerna har färdats över vårt långa land, för jag beställde från Garn och Textilhuset i Arvidsjaur.
Supersnabb service och så trevligt! Klicka dig dit och kolla vetja! Det är så kul att handla från butiker som den här, som har något eget - och en vilja att leva och nå ut, var de än finns i Sverige.

Nu ska jag sticka några varv på min variant av VisaLisas Opsa och smaka på Fjällbäcken.

3 kommentarer:

  1. Ja, visst är det så. Och jag blir glad när jag kikar in och kollar dina dagar. Och ditt syrum!!! Jag fick visa Linda och vi smällde av lite båda två.

    SvaraRadera
  2. Såå kul och fint. Hur många stickprojekt har du igång samtidigt?? Rätt många,va?
    Elisabet i Järfälla

    SvaraRadera