7 jan. 2014

Pausknapp

Visst önskar man att det fanns en stoppknapp inne i huvudet ibland. Eller åtminstone en pausknapp.
Vissa saker far runt i min hjärna som en evigt smutsig tvätt i en tvättmaskin. Runt, runt går tankarna och hur gärna jag än vill låta bli att tänka på dem så är det svårt att låta bli. Bästa sättet att bli av med dem en stund är att fullständigt ockupera hjärnan med något helt annat! 
En sån väldig tur för mig att Karins Hitte på(se) för januari kom idag då! För inledningen på projektet krävde full uppmärksamhet av min lilla skalle. 
Virkade armband! Nu kommer det inte att vara virkade armband så länge till men som en början är det väldigt lovande och mönstret var en slags maska som jag inte gjort tidigare. Lite pillig och helt perfekt en dag som denna! Jättefint blev det också och en vacker lila färg fick jag i mitt paket.
Nästa steg kräver strumpstickor och därmed också att jag reser mig från soffan... Väntar lite med nästa steg tror jag...
Dagens ruta är fixad. Orange som i produktiv. Faktiskt för produktiv för mitt eget bästa men det är så svårt att ta i lagom lite.

Dagen började med ösregn. Ösregn med stor bokstav och det var obehagligt att köra till jobbet. Det ordnade till sig under dagen tack och lov. 
Några minuter i solen, att få träffa finingar på jobbet efter lång ledighet och få Karins hitte på på det. 
Bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar