7 nov. 2012

Kallt i hytten?

Jag är visst inne i en väldigt känslig period för jag blir lätt berörd. Just nu lyssnar jag ikapp Sommarpratarna på SVTplay och när det var Gina Dirawis tur så var tårarna inte långt borta. Programmen ligger kvar ännu en liten tid och har du inget annat för dig - så se dem, eller lyssna som jag gör - funkar kanon att sy eller sticka och lyssna samtidigt. :o)
Jag syr av mina små utklippta tygbitar.
För övrigt så funderar jag på hur i hela världen man kan glömma bort en dörr!
I somras så byggdes en sträcka om på vägen till mitt jobb. Det var många fordon av olika slag inblandade i den där ombyggnaden och någon av dem kör troligen omkring utan dörr nu, för den ligger kvar så där fyra månader senare. 
Helt otroligt tycker jag! Någon som har ett kul förslag på vad man kan göra med en kvarlämnad dörr?

3 kommentarer:

  1. Å jag är helt frälst över sommarpratarna. Monika Nyströms gör att man storbölar. Men om man vill bli på gott humör måste jag nog säga att Mark Levengood är helt fantastisk! Kramaar

    SvaraRadera
  2. Jag som befinner mig i min egna lilla lantliga värld ser direkt en potentiell dörr till en riktigt svårforcerad hönsgård. Inspirationen kommer från söndagens duvhöksattack som innebar en Anita mindre i hönshuset.

    SvaraRadera
  3. A - Nej, så ledsamt med duvhöksanfall! Jag tror dörren skulle bli toppen i hönshuset, då kan hönorna räcka ut tungan åt duvhöken som försöker komma in :-)

    SvaraRadera