29 nov. 2012

Försök med förbud om du kan!

Just nu stickar jag på:
- en Offekofta, nästan klar
- en Bredbandskofta, bara påbörjad
- Älgvantar, en klar och en kvar
- en Stjärhopssjal, bara påbörjad
(och fler saker som jag låtsas att jag inte minns).
För att få något av detta klart så tänkte jag idag att jag inte ska starta några nya stickningar innan jul, utan jobba med de jag räknat upp. Vet ni vad som hände? 
Jodå, jag fick för mig att lura mig själv och inte gå på såna där tankar som att inte starta nytt. Då räcker det inte med att starta en, utan i alla fall två... och vem vet om det blir ytterligare någon innan dagen är slut. Hå hå ja ja. Vad lär jag mig av detta? Jo, att ett förbud eller hinder, om så bara en tanke, är den bästa inspirationen och då flödar kreativiteten som bäst!

Det är ju som väl är så att jag faktiskt ändå avslutar en hel del. Sonens mössa, en egen variant av Westknits Aurora Expanse är klar. Sonen är mycket nöjd med sin alldeles speciella luva. 
Kreativitet är kul!


5 kommentarer:

 1. Vilken fin mössa!

  SvaraRadera
 2. Kul mössa! Visst är det härligt när kreativiteten flödar. Idag har jag bara startat en ny stickning men det har blivit många de senaste dagarna och fler blir det. =D

  SvaraRadera
 3. Utan kreativitet händer väl inget???
  Jag har avslutat en stickning, påbörjat en annan och dessutom nystat garn som trasslat sig!
  Idag har jag avverkat siden och ull och påbörjat alpacka, så skönt!
  Gillar verkligen din mössa COOL!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Förbud leder inte till något bra åtminstone inte när det gäller stickning, syende mm. Sonens mössa ser kul ut, kanske kan ha en liten matsäck i enden på den! Haha! Kram

  SvaraRadera
 5. skulle så gärna vilja ha mönstret på stjärnhop:)

  SvaraRadera