21 juli 2011

Tröstshopping

Ni vet, ibland behöver man tröstshoppa lite, speciellt om man försöker låta bli allsköns god- och sötsaker.
Jag shoppade en ljusstake designad av Ernst, som ska ge fina skuggeffekter, och tre härvor Recycled sari silk. Garnet har jag köpt på Ulsans - en jättefin butik som jag redan hunnit besöka två gånger. Första gången var det en batikklänning i en underbar turkos färg (vad annars?) som ropade på mig och ville följa med och för 249:- blev den min. One size fits all - och den passar mig!
Men nu skulle jag skriva om garnet... Det är gjort av rester från sari-tillverkning. Handspunnet av indiska kvinnor - och det är ljuvligt!
Den här gången blev det riktigt rött, nästa gång kanske det blir lila...
Och så här blir skuggorna...

2 kommentarer:

  1. Otroligt vackert garn - vad ska det bli för fint av det? Eller ska du bara ha det för att klappa på. Det skulle nog jag haft :-) Kram Kikki

    SvaraRadera
  2. :0) Visst är det bra med tröst av allehanda slag! Garnet var verkligen i en härlig röd nyans och ljusstaken var cool! Jag har tröst idag jag med....Den värsta räkmackan som skådats i mannaminne ska tryckas ner vid fikat. Mina fikakompisar på jobbet och KM går på semester och jag får jobba en vecka till.Imorgon lördag far vi in till Stkhlm för tröstshopping och kaffepimpling på dropcoffee. Sen far vi hem och jag blir dumpad medans KM och Didde drar på semester själva 1vecka utan mig.
    Måste nog shoppa mycket :0)))
    Kramen/Sussie

    SvaraRadera