16 juli 2011

Blandad småsömnad

Vi har haft gäster och varit gäster om vartannat den senaste tiden. Vi gör vårt bästa för att njuta maximalt av de sista semesterdagarna. Ja, nu är semestern ju egentligen slut eftersom det är helg, men semesterkänslan får allt hålla i sig till och med i morgon kväll. Sent.
Ikväll har vi varit på bio - Harry Potter tog i i sin sista fight. Åh vad jag har gillat hela serien om HP! Böckerna mest men filmerna har också varit bra och sista delen tyckte jag var gjord med finess för att likna texten så gott det går. Och vi var så snygga i 3D-brillor jag och mina stolsgrannar. :)
Dagen har annars ägnats åt blandad småsömnad, som två bytesblock, gardiner till tvättstugan och ihopsömnad  av Daisy chain-blocken.
Nu ska jag pressa ut de sista sömmarna och skära till bården och planen är att sy fast den i morgon. Fast listan med saker som jag hade tänkt hinna med på semestern är lång så risken är väl att jag inte gör ett skvatt i morgon...

3 kommentarer:

 1. Tråkigt att semestern är slut, men ni verkar ha gjort en hel del.
  Min semester har inte börjat ännu, den lediga veckan hos Mikael Svensson tog jag ut flex. Nu jobbar jag 1 vecka till, det ska ju bli regn, sen blir det 2 veckor ledigt.

  SvaraRadera
 2. Hej Annette! Jag har sytt din "Här är gudagott att vara" Bom. Toppen är nu klar och finns på min blogg. Tyvärr fick jag inte rikigt till det med fotot. Sköt om dig!

  Marie
  www.tostarp.blogspot.com

  SvaraRadera
 3. Mia: Jag hoppas ni får en toppensemester! Och en vecka komp hos Mikael låter kanon :)

  Marie: Tack för att du visade din fina BOM!

  SvaraRadera