30 jan. 2019

Kravlöst

Då och då omvandlar jag den här bloggens inlägg till bokform. Nästan allt jag syr, stickar eller ritar hamnar i den här bloggen och det känns fint att kunna bläddra i en bok i stället för att scrolla på en dator när jag vill titta tillbaka. Jag har hela tiden använt Blog2print men numera finns det säkert många olika företag att välja på. Blog2print har många valmöjligheter, som mjuka eller hårda pärmar, storlek på foton, ett eller flera inlägg per sida etc. Kostnaden per bok beror på hur många sidor som ska tryckas, man väljer själv vilket tidsspann boken ska täcka och därmed hur många sidor den ska omfatta. Det brukar ta ungefär tre veckor från det att boken beställts till den är hemma hos mig.
2018 gjorde jag två böcker, en per halvår, eftersom året innehöll många inlägg och många bilder. Den senaste har mina Selbuvantar på omslaget eftersom jag stickade dem under andra halvåret.

Idag har jag haft en dag helt utan krav. Jag har inte passat en tid, inte ansträngt vare sig knopp eller kropp utan bara vilat. Tyst, lugnt och välbehövligt. 
Randiga enkla restgarnssockor är det enda jag ägnat mig åt. 
Ett varv från ena nystanet, ett varv från det andra. Inga beslut att fatta längs vägen, ingen planering har krävts, bara en maska i taget.  
Vädret är på min sida, det är vilsamt det också.

4 kommentarer:

 1. Tack snälla för infon. Jag tänkte göra en el. flera böcker från min blogg om livet i Provence lagom till att vi flyttar härifrån. Kommer att bli kul att kunna bläddra i och minnas.

  SvaraRadera
 2. Det är verkligen roligt att ha de där böckerna, att kunna ta i dem och titta tillsammans. :)

  SvaraRadera
 3. Åh, vilken fin färgkombination i dina restgarnssockor! Superfina!

  SvaraRadera
 4. Så går det när man gör något för fort,trodde det var vantböcker:-)).Tack för tipsen där.

  SvaraRadera