2 maj 2014

Planer är bra. Till något.

I dag hade jag tänkt måla ett par möbler som ska flyttas men hur ofta blir det egentligen som man tänkt? Inte ett drag med vare sig pensel eller roller har jag tagit men jag har konstaterat att gräsmattan runt huset vid havet är mycket större än jag trott. Det tog en evighet att klippa allt.
Makens plan höll inte den heller. Han hade tänkt att få alla skåp på plats i tvättstugan innan dagen var slut men han kom halvvägs. 
Med andra ord har vi jobb som räcker till morgondagen också.

En sak som faktiskt blev precis som jag tänkt mig är Humlan
En stor sjal! 
Den är stickad i Timeless tweed från Easyknits, färgen Harvest, och Schoppelwolle Zauberball i färgen choklad. Bården är stickad i Schoppelwolles Admiral i en aubergineaktig färg. Stickor 3,5 mm. 
Den känns som ett konstverk där den ligger på tork och tar upp hela matsalsbordet. Det ska bli roligt att svepa den runt axlarna när den torkat. Jag som inte alls brukar sticka i gult är stormförtjust!

Dagens ruta blev lite oroligt grön. Det är svårt att få ihop allt just nu men det blir nog bra till slut. För det ordnar sig, det gör det alltid. Jo, det löser sig, så brukar allt bli...
För övrigt så var Blå Jungfrun som hon brukar. Blå.
Precis som det ska vara. Skönt med något som är helt förutsägbart.

3 kommentarer:

  1. Wow! Vilken sjal! Fantastiskt fin, och precis som du skrev " som ett konstverk".

    /Caroline

    SvaraRadera