28 mars 2012

Känsla för feeling

Det viner och blåser och smattrar mot rutan. Man skulle kunna tro att det är höst, men vårstormar är lite mer positiva på något sätt. Ljusare i alla fall.

I min lilla vrå sätter jag fast hårspännen. Massor av hårspännen.
 Har ni tröttnat på mina zentanglar? Synd i så fall för här kommer en till. Jag ritar i smått format, blocket är A6, så den här teckningen innehåller massor av yttepyttestreck. Kul att göra, men omöjligt utan glasögon.
Häromdagen hörde jag en intervju med Carl-Johan Vallgren på radion. Han pratade om sin nya bok Havsmannen. Han sa att han ville skriva en riktig feel bad-bok, och fick det att låta som något spännande och intressant. Till skillnad från alla feel good-böcker som finns konstaterade intervjuaren. Sorry Carl-Johan, jag kommer aldrig läsa din, eller någon annans, feel bad-bok. Må dåligt är jag så bra på ändå. Och det som nämndes som feel good-böcker är tyvärr inte alltid så mycket feel good-känslor i. Nej, det här är feel good för mig:
En par soliga bilder från gårdagens promenad att njuta av, tonsatt av dagens hårda vindar.

Feel good naturell!

8 kommentarer:

 1. Zentangle ser så kul ut. Det ska jag verkligen testa och kanske köpa en bok till bonus-barnbarnen så att de också får pröva.

  SvaraRadera
 2. Jag blir inte alls trött av dina zentagnlar - tvärtom - jag vill också prova. Har du någon särskild penna? Jag tänkte prova med en vanlig god blyerts och se om detta är någonting för mig. /monika

  SvaraRadera
 3. Jag gillar verkligen dina zentanglar! Önskar bara jag kunde ta mig tid och försöka själv.
  Och VEM vill må dåligt? Åtminstone jag gör allt jag kan för att må så bra som möjligt.

  SvaraRadera
 4. Ska nog visa dina zentanglar för dottern som älskar att rita. Det borde föresten gå att utveckla det till quiltmönster... Kramar Ullis

  SvaraRadera
 5. Jag gillar också dina zentanglar och jag ser förstås det som maskinbroderi.
  Önskar jag kunde rita.
  /Ingrid

  SvaraRadera
 6. Åååå gillar dina Zentangle! Brukar oxå "klotta" en massa mönster sådär, men visste inte att det var nåt "riktigt" ;-) Tror inte jag skall börja med det.... kan fastna då!

  SvaraRadera
 7. Fina Zentangel teckningar...jag har alltid klottat figurer om jag har ett papper framför mig. Äntligen får man ett namn på det:) Nu skall jag ta ett skilt häfte för mitt klotter!H.Tilda

  SvaraRadera
 8. Har du ritat och hittat på det själv? sådana fall är jag super impad, jätte snyggt.

  SvaraRadera