9 mars 2012

Har ni hört talas om hattrevolutionen?

Och Varför är det så ont om hattar på stadens gator och torg?
Väldigt ledsamt tycker jag!
En svala gör ingen sommar, och en hatt gör ingen revolution, men det skadar ju inte att försöka. Tänker jag och drar ner hatten över öronen.
 Om åtta och en halv månad så där fyller jag 45. Då är jag mitt i livet ungefär, eftersom jag bestämt att jag ska bli minst 90, och är man mitt i livet så är det en bra tid för hatt. Absolutely!
Och revolutionen? Den gäller livsnöjdhet och välmående.
Så det så!
Undrar om Q-hunden skulle kunna hjälpa till lite?
Alla ni som gillar lappteknik - Kolla in länken bakom Q-hunden! Vilken fåtölj!

6 kommentarer:

 1. fortsätt med hatt- det klär dig!

  SvaraRadera
 2. För många år sedan, när jag var runt 20 tyckte jag faktiskt att det var dags för mig att ha hatt och jag hade nog tre olika iallafall.
  Funderar lite smått på att skaffa en hatt men det blir aldrig av. Här i Arles finns faktiskt en "riktig" hattaffär. Borde kanske besöka den och införskaffa något passande.

  SvaraRadera
 3. Snygg hatt! Jag har 3 hattar! Använder dem mera sällan nu än förr, men en har jag till begravningar ( vilket jag tycker jag är för mycket på =( ) men även om vi ska nånstans vart jag har min långa svarta kappa =) Har en röd hatt som jag brukar har runt jul. Brukar ta upp medelåldern på hattanvändare mycket!

  SvaraRadera
 4. Du är så tjusig i dag och att "vara i hatten" klär dig!
  När jag hittar en Spansk ridhatt igen så blir det affär!
  kram

  SvaraRadera
 5. Tjusig hatt, den klär dig.
  I England för ett antal år sedan var det mycket poppis att ha hatt, var och varannan bar hatt. Idag vet jag inte hur det är där. Det är synd för det är ju kul med hattar.

  SvaraRadera