23 dec. 2011

Something special

Idag får ni se något speciellt - mig i stövlar!
Jag har inte haft stövlar på många, många år på grund av att jag har mycket breda vader, bredare än alla stöveltillverkare ens vill tänka på. Min glädje var enorm när jag på Scorett i Linköping hittade ETT par stövlar I MIN STORLEK med tillräckligt vida skaft! Hurra! Stövlarna blev min julklapp till mig själv,  och jag tyckte att det var rätt dag idag att ge mig dem. :o)
Det börjar bli ganska tomt på klänningar att använda för Dressember, men så är jag inne på min 23e också. :o) Den här enkla svarta med broderier tycker jag är fin. Lätt och ledig, och från min huvudleverantör. Årets modell är det i alla fall.
Jag önskar så att jag hade tid att sy idag, nu när inspirationen finns på plats, men trots att jag kämpar emot allt jag kan så är det lite julfix som måste göras idag.
Jag klappar på tygerna som legat ett år eller två och drömmer.
Tomorrow´s christmas day...
För mer detaljerad information - Följ mig på Twitter :) Anettemcl

6 kommentarer:

 1. Finfin klänning å jättefint kort på dig! God Jul! Sussie

  SvaraRadera
 2. Klänningen är supersnygg!!!
  Har samma problem med att hitta stövlar till mina vader, men det går!!!
  Grattis till dina!
  GOD JUL!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Stiligt :o)

  God Jul till er!!

  Kram Lena P

  SvaraRadera
 4. Jag har samma problem med att hitta stövlar där det går att dra dragkedjan ända upp. Alla ser ju inte ut som undernärda modeller.
  God jul!
  Kram

  SvaraRadera
 5. God JUl till dej..jag har samma problem med stövlar.. har oxå tjocka vader..Jag har ett par militärkängor..som har hängt med sen -97..Oj jisses va många klänningar du har,jag har bara en.. tycker jag inte passar i klänning..så de blir ju långbyxa för mej.Va fina tyger..

  SvaraRadera
 6. Du kan bara inte bli bäng på någon bild va? Gillar klänningen!

  SvaraRadera