15 dec. 2011

Cool - bara sådär

Halvvägs in i december, och därmed min 15e klänning.
En mönstrad från Gudrun *igen* men jag gillar kläderna därifrån. :o)
Koftan hittade jag på en outlet, och när jag kom hem med den sa lilla dot "Men mamma, har du en Kool Anna-kofta?" Inte vet jag, sa jag. Jag blev liksom cool av misstag... men koftan har blivit en favvis.
Regnat har det gjort idag, och jag har tänjt på mina gränser lite mer än jag borde men nu är de sista julklapparna inköpta och jag har dessutom köpt - en ny klänning! Oooops, hur kunde det bli så? :o)
Jag var inne på Ullcentrum i Kalmar för att köpa garn och kom alltså ut med en superläcker och Anettig dress. Den får ni förstås se en annan dag, men i fina butiken såg det ut så här:


Dit kommer jag gå igen! Och har du vägarna förbi Kalmar så rekommenderar jag ett besök!
Och åker du dit, titta in på Ordning & Reda på Ölandsgatan också. Det är den enda Ordning & Reda-butik som finns utanför storstadsregionerna, och jag älskar ordningen och redan där! Färgerna är mums och själen blir så glad! En söt och rar butiksägare är det också.

Efter en lång arbetsdag och julklappsshopping på det så tittade jag in hos syster och blev bjuden på gofika och julmys. Saffranssemla - jo jag tackar jag.

Tack för det! 
Och till sist, en liten tjuvkik på nästa projekt. 
En tillklippt klänning i stickat tyg, så mjukt och mysigt, väntar och spänningen är oliiiidlig. ;o)

5 kommentarer:

 1. Det var verkligen en snygg kofta du har på dig och jag gillar sannerligen tyget i klänningen! Den är säkerligen fin men den ser man ju inte så mycket av :0)Nu kliver jag på ledighet imorgon vid lunch och jag får se när jag orkar/måste börja jobba igen. Jag har ivarje fall som mål att sy mig lite nya fräsiga tunikor inspirerad som jag är av dig!Det är ju jätteroligt att sy kläder också. Undrar bara vad som gör att jag inte kommer igång. Kan det vara att det inte är är roligt att ratta in måtten på provdockan?
  Ha en finfin helg!
  Kramen/Sussie

  SvaraRadera
 2. Hörrni vänner i söder och norr som följer klänningskalendern, eller dressember, som det kallas i en del kretsar. Tänk om Anette lurar oss. Tänk om hon går ut i ur & skur, tar ett kort på sig + dagens klänning, tar av sig nyfotad klänning och sedan glider in i en myssdress i velour eller en onepice? Nu tror jag inte det, men tänk om ... hälsar vännen från södern :-)

  SvaraRadera
 3. Vilka fina affärer du har i närheten. I Kalmar finns ju också Lena Lundgrens keramikaffär, hon broderar så fint. Behövde du en ny klänning? ;o))

  SvaraRadera
 4. Sussie - Strunta i måtten på provdockan - det är ju bara siffror! Sy och ha kul! :o) Och njut av ledigheten!

  Mia - Behöver och behöver.... :o))

  Och Ja, jag går hela dagarna i mina klänningar! Och trivs så bra :o)

  SvaraRadera
 5. Jättefin klänning som vanligt. Åh wow vilken mysig affär i Kalmar. Synd att det är så långt dit - men ett besök där måste det bli en vacker dag :-)

  SvaraRadera