18 jan. 2017

Panorama

Alla dagar är inte bra dagar. En del dagar är helt enkelt inget vidare men varje dag innehåller oftast något litet guldkorn. Det gäller att fokusera på det, en stund i alla fall. Att vara på dåligt humör gör ju ingen glad liksom. Inte blir man på bättre humör av det själv heller.

Igår stickade jag klart Find your fade-sjalen. Den är verkligen jättelång, drygt tre meter i blockat läge. Den är så lång att jag fick använda panoramafunktionen på mobilkameran och då blev bilden ganska kul, Blockningsmattorna är kvadratiska och inte böjda.
Sjalen har legat på tork sedan igår, idag har jag inte ens tittat till den, men det har ändå inte varit tillräckligt ljus ute för att ta några bra bilder.
Sjalen är jättefin och det ska bli kul att prova den och känna hur den blir när man bär den. Oavsett det så var det riktigt rolig stickning och ännu ett plus är att det var en garnslukarsjal. Har man en del garn i sina samlingar så känns det bra att kunna plocka ut sju härvor som är köpta vid helt olika tillfällen och para ihop dem till en helhet och bara sticka på.

Gråvädret har legat tungt och med ett par plusgrader ute så är det mesta blött. 
Båda Luna och Morris har varit ute på isen. De har ju inte vinterbadat än den här säsongen och jag trodde att det var dax idag men, peppar peppar, än så länge har de varit torra när de kommit in. Matte tycker inte särskilt mycket om att de är på isen överhuvudtaget men det bryr de sig inte om. 
Dagens färgglada är de randiga sockorna som sitter på stickorna.
Det är konstigt men det går inte att tröttna på att sticka ränder! Bara en rand till...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar