30 jan. 2017

Expecto Patronum

Patentstickning är verkligen fint och mjukt och alldeles perfekt till gosiga halsdukar.
Två nystan Amitola Grande från Louisa Harding yarns i färgen Iceberg (fast jag tänker att det har patronusfärg, Expecto Patronum! och kommer skydda mig från onda saker) är nu omvandlat till en supermysig halstub. Jag stickade så långt de två nystanen räckte och tyckte att det blev lite för kort för en vanligt halsduk så jag stickade ihop de båda kortsidorna till en tub som går att vira två varv runt halsen. 
Garnet är ull och silke i en skön förening.
Så här såg det ut innan jag åkte till frissan. 
Och så här såg det ut efteråt.
Samma sköna halstub, samma människa men lite tröttare och med kortare hår, sämre ljus utomhus men sista bilden är tagen halv fem och då var det inte mörkt! Yiipii!

För övrigt var jag ute och gick barfota i gräset en stund idag igen. 
Det var kallt och lite vasst på isiga grässtrån men så skönt när man tar på sig igen. Fötterna är fortfarande varma och glada, flera timmar efteråt. Tänk att ett par minuter på barmark kan göra blodcirkulationen så mycket bättre. Det är bra det!

2 kommentarer:

  1. Häftigt med blodcirkulationen efter att ha gått barfota i kallt gräs. Det är nog fler som borde pröva på det. Jag är ganska varm om fötterna nu för tiden men var alltid iskall när jag var yngre.

    SvaraRadera
  2. Idag har jag inte varit ute barfota och jag är betydligt kallare om fötterna ikväll än de senaste dagarna. Det är bäst jag fortsätter gå i det kalla gräset! :)

    SvaraRadera