22 juni 2011

Tittar på

Slö slöare slöast.
Jag  tittade på när maken klippte häcken i förmiddags.

Jag har tittat på när gurkorna växer.

Jag har tittat ner i en kasse med garn och funderar på vad jag ska göra av allt det blågröna.

Jag har tittat på den rosa Magrathea-stickningen där det bara återstår fyra varv och tänker att det där kan jag göra klart en annan dag.

Men - jag syr! Gula lyktor blir det men jag har snålat för mycket på det svarta tyget så en omgång spetsar kommer försvinna när jag syr ihop dem. Jag räknade fel helt enkelt, men funderar allvarligt på att strunta i det.

 Det vill nog bli okej i alla fall, eller vad tror ni?
***Anette L***

6 kommentarer:

 1. Det skulle jag absolut göra, strunta i alltså!!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Skulle du Gunilla? :O Ja, då kanske jag gör det ;)

  Kram

  SvaraRadera
 3. Sitt och titta på när gurkorna växer. Det behöver nog både du & dem. Förresten, var mormors städrockstyget ett quilttyg? Semester kramar från vännen från södern.

  SvaraRadera
 4. Min sydlige vän - Absolut, finaste quilttyget blev en klänning. Alltså - ska jag köpa paraplytyg till dig så det kan bli klänningar? Kram

  SvaraRadera
 5. Paraplytyg? Behöver jag det? Jag har en utmärkt regnjacka? Jag fattar ingenting? Har jag missat något? Tänker du på regnet så drar jag från det om ett par timmar mot den verkliga södern, Medelhavet.
  :-) Midsommarhälsningar från södern.

  SvaraRadera
 6. Vad skönt att vara lat, det må man kunna unna sig mitt i varmaste sommaren. Andra som är bättre på sånt kan klippa häckar, gräsmattor m.m. Behövs kanhända någon som kollar att det blir rakt?! Sommarklänningen är helt fantastisk, skulle vilja ha....
  P.S. Strunta i spetsarna, det skulle jag göra. En världslig sak, som Karlsson på Taket säger. D.S.

  SvaraRadera