15 juli 2007

En flopp och en flipp

Igår var det jippo i vår lilla stad. Det var en artistkavalkad sällan skådad i vår del av landet ;-) Vi infann oss när arrangemanget hållit på en stund för att lyssna på kvällens dragplåster - The Ark, och gissa om vi blev besvikna.... Ola Salo var dunderförkyld, och redan i första låten så hördes tydligt att rösten inte skulle hålla särskilt länge. The Ark spelade inte många låtar, Echo chamber - en av mina favoriter - spelade de bara några takter på. Trist. Det blev varken bättre eller roligare av att Ola flera gånger upprepade att de hade en spelning till samma kväll i Kristianstad, underförstått att han var tvungen att spara på röstresurserna.... Efter The Ark så ville sonen hem för han hade urtråkigt.

Men kvällens flipp då - ja, det var Nanne Grönvall! När vi hade ätit lite så gick vi tillbaka till festområdet (typ 10 minuters gångväg - praktiskt!) I dryga timmen gav Nanne järnet på scenen och det var så roligt att både se henne och publikens respons! Du är toppen Nanne! Vilken energi! Min favvislåt är fortfarande Avundsjuk, och den sjöng hon lika bra som alltid.

Några bilder från jippot har jag inte, men några andra vackra bilder som ni ska få njuta av

Tänk att en gammal brygga kan vara så vacker?!

Och utsikten från bryggan är inte heller så tokig. Mmmm. På den här bryggan tillbringade jag en del av fredagen den 13e - man kan ha det sämre, eller hur?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar