8 apr. 2015

Mycket på gång

Den här dagen har det varit för mycket av det mesta vilket ledde till migrän så jag trodde huvudet skulle dela sig i två halvor. Slutsatsen är enkel - mycket på gång = mycket ont. Hur svårt ska det vara att lära sig?! Fast vissa saker är svåra att påverka och flytta. Vi trodde t ex att Morris fått en sticka i ena frambenet i går men efter dagens veterinärbesök visade det sig att han blivit biten (av en katt!) och hade ett elakt sår och en början till böld på benet och måste sövas. Nu är såret rengjort, Morris vaken och hemma och ska få antibiotika i några dagar. Vi misstänker att en sur stor hankatt som smyger omkring här är den skyldige. Han har anfallit Luna en gång tidigare men hon blev, tack och lov, inte biten och jag såg överfallet och kunde komma henne till undsättning. 
Min stackars lille Morris!

Kvällen har jag mest ägnat åt att ligga stilla och blunda men nu har jag stickat några maskor på en sjal där det enda som återstår är en spetskant. 
Princess pink moods heter färgen som kommer bli en alldeles perfekt spetskant på den vita och ljusrosa sjalen. Köpt av Moods of colors som färgar så otroligt fint.
På den lilla skogpromenaden stötte vi på det här vackra ägget.
Det är stort som ett hönsägg och vackert blågrönt. Det låg i skogen, nära havet. Någon som vet vad det är för fågel som förlorat sitt ägg?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar