29 maj 2012

Var sak på sin plats

Snälla rara Ingela var fullt upptagen de timmar jag var på jobbet idag så jag kunde inte tacka för den fina presenten hon smugit in på mitt kontor.Titta så söt!
Odensjö Ljuva ögonblick står det på etiketten, och nog kommer den ge ljuva ögonblick! Så ljuvlig i sin lilla kopp. Tack snälla Ingela!
Eftermiddagen har jag tillbringat i syrummet, och nu börjar det likna någon slags ordning även om det är mycket kvar att göra.
I det högra skåpet finns mina sytillbehör, knappar, dragkedjor, linjaler, broderiramar och en massa annat. Trådstället har maken gjort för många år sedan, och det är så bra - fast fullt!
Till vänster står mina båda Bennohyllor från Ikea med alla små tygbitar och på väggen hänger tre broderade tavlor som jag gjorde för sådär 25 år sedan eller nåt sånt. 
Det vänstra skåpet är det fullt av garn, förvarat i plastlådor så inte pälsängrarna kan kalasa på det. Det blir lite luft i skåpet, så det får absolut plats mer garn! 
Jag börjar bli ganska nöjd, problemet är bara att jag inte får plats med några av mina klädtyger... Och utanför syrummet är det allt annat än ordning just nu. Två fulla sopsäckar, ett par kassar med gamla pärmar som ska kastas och en hel flyttkartong med papper som ska kastas. Och många, många, många tidningar och böcker som inte är sorterade ännu. 
Äventyret fortsätter. En annan dag, för nu är jag trött.

4 kommentarer:

 1. Det blir verkligen fint och organiserat i ditt syrum!

  SvaraRadera
 2. Så fint du får det! Odensjö är mina trakter och hon får verkligen fram fina pelargoner.

  SvaraRadera
 3. Wow så himla fint det blir! Kram my

  SvaraRadera
 4. Handen på hjärtat Anette - hur länge håller ordningen? =O)
  Nej, du är säkert bra mycket mer ordningsam än jag är, men dina "bilder före ändringen" känns bra mycket mer bekanta för mig, även om jag också då och då får städfnatt ...

  KRAM
  Agneta

  SvaraRadera