16 maj 2012

Odla på hög höjd

Jag hoppas att fåglarna som bor i den här holken uppskattar sin ovanliga granne. Tänk - maskrosor kan växa överallt! Och jag blev så full i skratt när jag tittade upp och såg dem. 
 Visst är naturen rolig?!
 Kastanjerna, mina favoriter, blommar nu. 
Har ni sett kastanjeblommor på riktigt nära håll? Om inte - Gör det! Varje blomma är så vacker!

Trött och grinig var jag när jag kom hem idag, och sådana dagar passar det så bra med rolig post. Det sista paketet i mitt garnabonnemang från Madeline Tosh låg och väntade. Garnet är riktigt turkos - hurra! - men tyvärr är det nästan omöjligt att få den rätta färgen att fastna på ett foto. Nåja, det ser ju fint ut så här också:
 Medan jag fiffilurar på vad jag ska göra av det så tar jag några varv på min 30 diamonds-sjal i Colinette Jitterbug. En sak i taget...

*Fniss*

5 kommentarer:

 1. Naturen är fantastisk. Här blommar inte kastanjerna ännu - jag får vänta ett tag till.

  SvaraRadera
 2. Maskrosen vill väl ta sig högre upp här i livet ;o)
  Jag gillar också kastanjer men synd att det blir så klibbigt efter blommorna :-(

  Kram Lena P

  SvaraRadera
 3. Inga kastanjeblommor i Sth heller men de är på G. Det växer flera jättestora kastanjer där vi spelar boule och när blommorna ramlar av och det kommer lite regn så blir det som en vit gegga över hela planen.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Fåglarna vill ju också ha lite fint vid sitt hus... så en av dem åt ett frö gödde det lite i magen och släppte ut det igen bredvid huset sitt... enkelt och snyggt!!
  Ha det gott

  SvaraRadera