10 aug. 2018

Hjulet snurrar

Semestern är slut och jag har jobbat några dagar. Det är skönt att vara igång igen samtidigt som jag har så mycket som jag inte hunnit göra den här varma semestern. Idéerna, kreativiteten och inspirationen är just nu mycket större än den tillgängliga orken och tiden. Nåja, det som blir gjort blir gjort och de idéer som är tillräckligt starka kommer att överleva och bli genomförda förr eller senare.
En solgul stickning har fått lite uppmärksamhet på kvällarna den här veckan. Det är Helen Stewart/Curious Handmade som gjort mönstret Honey Bee Dance Socks. Ett underbart mönster!

I natt kom en rejäl åskskur och allt, även det som stod under tak, blev blött och har legat på tork idag.  

Perfekt tycker Morris som fick en utmärkt koja i och med det. 
Vår lejoninna Luna håller oftaste till på stäppen, tidigare känd som vår gräsmatta, och lilla grå, Minerva, hon gömmer sig bland döda buskar och vissna blad. 
Varenda regndroppe som kom i natt var efterlängtad men hur mycket det än regnar nu kan det inte rädda alla våra buskar och andra växter som dött i sommar. Sorgsamt är vad det är. Nåja, det är som det är och allt går i cirklar. Nästa vår får vi plantera nya växter som kanske får näring från de upptorkade när de förmultnats.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar