30 nov. 2011

Inventeringsiver

Eftersom jag tänkte vara med på Dressember så har jag haft inventering. Klänningsinventering - och jisses så många klänningar jag har! Tyvärr passar inte alla just nu, men jag räknade ändå till 23 klänningar som jag tror att jag kan ha. 23!
Det fattas förstås en hel del till 31 stycken, men med kjol några dagar och en stund vid symaskinen då och då så kanske jag får ihop det. Och jag faller inte sönder och samman om jag måste ha samma klänning två dagar i december dressember. :o)

Har den där "rätta" julkänslan infunnit sig?
Jag gjorde vad jag kunde genom att sakta gå genom ett köpcentra och titta upp i taket, men nej... inte nån julkänsla inte.
Bling bling till trots.
Juläpplen tycker jag om, och att se äpplen som hänger kvar på bara trädgrenar är något speciellt.

Det ger lite mer julkänsla, eller känsla i alla fall.
Föresten gick jag förbi en kul skylt härom helgen.
Det gäller bara att läsa den på rätt språk!
Nej, om man skulle klippa till en klänning...

7 kommentarer:

 1. Östgötska är verkligen inte vackert :-)

  SvaraRadera
 2. Och en skåning som jag fattar ingenting av texten:o)

  SvaraRadera
 3. Kul med mycket klänningar. Jag spar på kavajer.Lite tokig är man allt.
  Underbart med äpplen i trädgården, men går de fortfarande att äta?
  Hälsn. Elisabet i Järfälla

  SvaraRadera
 4. Jisses va me klänningar och härlig skylt -dö!
  Jag ska inte vara med i Dressember då det inte passar mitt jobb, jag gillar tanken men skulle få ha samma klänningar många dagar...

  SvaraRadera
 5. ja östgötskan är ju inte kul, alla hör var man kommer ifrån och då menar jag vekligen alla! En ökänd dialekt som är rolig att retas med...

  SvaraRadera
 6. Jag tycker att alla som är med i dressember-klännings-utmaningen och är sykunniga borde sy en klänning á la engelska flaggan. Då syns det att ni är med & ni syns. Själv tänker jag inte vara med. Jag tränar på att gå i klänning vissa dagar & tillfällen och det räcker för mig, hälsar vännen från södern.

  SvaraRadera
 7. När det gäller julkänslan så tror jag inte att man ska anstränga sig så mycket - den kommer med lugnet. Iallafall för mig. Så länge jag stressar kan det vara hur mycket julpynt och blingbling omkring mig som helst och julkänslan fattas mig. Om jag saktar ner lite så kommer den krypande... Man måste tillåta sig själv att njuta liksom.. =)

  SvaraRadera