7 mars 2011

Grusade förväntningar...

Det är inte bra att ha höga förväntningar, för risken att man blir besviken är alldeles för stor.
Leanne Beasley på Leannes House har börjat ge ut en tidning som heter Vignette, och jag beställde glatt både nummer ett och två, och såg fram emot att få ett tjock brev med dem i. Idag låg ett tunt brev i lådan, med två häften. Det ena på 36 sidor och det andra på 40. I nummer 1 finns två mönster (varav ett är en vändsydd löpare och servetter) och första delen på en mysterybom om 16 delar (8 tidningsnummer) samt några recept och i nummer 2 finns ett helt mönster, del två av bomen och del ett (av två) till en quilt. Och ett par recept. 
Alltså, grejerna är fina, men jag hade förväntat mig mer... Mycket mer! Jag gillar ju Leannes grejer! 
Om de är värda sitt pris? Tyvärr inte - tycker jag. Trist.
Tur att jag köpte en Ottobre design Woman idag också...
Fast en sak är riktigt bra med Vignette - Det är otroligt vackra foton i båda. :o)
***Anette L***

5 kommentarer:

 1. Trist att en tidning som kostar så pass mycket inte innehåller mer. Jag är tacksam för dina ord, var på väg att beställa också...kram!

  SvaraRadera
 2. jag tänker att många quiltare är så kompetenta,erfarna och drivna själva så det blir svårt att nå upp till förväntningar som de har. Du är definitivt en av dem. Du får glädjas åt det lilla- fotona var bra skriver du!Och ottobre är ju alltid trevlig!

  SvaraRadera
 3. Det är alltid trist när man ser fram emot något jättemycket.Toppen att du berättar och jag blir lite nyfiken på om Ottobre var bra.Jag gillar att sy kläder:-))

  Kram Gudrun

  SvaraRadera
 4. Jag hade också förväntat mig mer... jag har inte beställt någon ännu, och jag lär nog inte göra det heller. För det krävs lite mer än snygga foton för att man ska skicka en tidning runt halva jorden... Tack för att du delar med dig! Kramar Ullis

  SvaraRadera
 5. Trist när förväntningarna inte håller. Ottobre gillar jag, tycker det uppsydda inspirerar och mönstrena brukar vara bra. Kram Katarina

  SvaraRadera