10 apr. 2014

Hundra dagar

Etthundra små virkade rutor ligger på matsalsbordet. 100 stycken!
Jag har svårt att förstå att jag varje dag i hundra dagar orkat göra dagens ruta men jag har gjort det! Det behövs många rutor till om det ska bli en filt att svepa in sig i men just nu är jag väldigt glad för de här.
Dagens ruta är tyvärr grå precis som huset jag tillbringat dagen i.
Emellanåt har jag känt mig väldigt stressad, helt i onödan för jag har varit stressad över sådant jag inte behöver vara ett dugg stressad för men man väljer ju inte alltid hur man ska reagera. Tråden mellan först och sist kan vara hårfin, och det finns inget enkelt svar på vad som är bäst. En del får stort utrymme, andra litet. Precis som i livet i övrigt. Jag försöker lugna mig med att tänka att allt jämnar ut sig och att det blir bra till slut. Det blir det och det blir som det blir och jag behöver inte ta ansvar för det.
Grå för den inre stressen. Fast egentligen borde rutan varit röd och gul och sprakande färgglad för mina första hundra dagar det här året. Hurra!

5 kommentarer:

 1. Tack fina du för alla dina texter och all din inspirerande kreativitet! Jag är helt kär i dina rutor, dom är underbara allihop. kram!

  SvaraRadera
 2. Mange flotte blokker som snart blir et flott teppe :-) Herlig at du lager en om dagen - det var ganske smart :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag hoppas jag orkar göra så många att det räcker till en filt :)

   Radera
 3. Så sjukt imponerande att du gjort så många rutor! Och så himla fint det blir med alla olika färger och mönster på rutorna.

  SvaraRadera