8 apr. 2014

Kvällens sällskap

Just nu är jag lite orolig för kroppen är öm och jag känner mig lite febrig. Håll tummarna för att det bara är ansträngning och inga baciller eller virus. Jag håller mina så hårt jag kan och hoppas att det bara är vädret, för det har verkligen inte varit uppåt i dag. Massor av regn och massor av grått.
Fast grått har ju sin charm. 
Dödergök har startat en sockutmaning, att sticka sockor till sig själv fram till september. Jag tänkte vara med och sticka en socka eller två. Sockgarn har jag visst så det räcker.
En del av de här nystanen kommer garanterat bli sockor någongång, andra kommer nog bli sjalar och resten blir nog liggande ytterligare ett tag.
I kväll ska jag inte påbörja någon sockstickning. Nej, jag har en helkväll med Martin Freeman. Först som Dr Watson och sen som Bilbo Bagger.
Han är trevligt sällskap den där Martin.
Dagens ruta är regnblågrå. 
Sol i morgon kanske?

2 kommentarer:

 1. Vill bara tacka för en sååå bra blogg! Det första jag gör på morgonen är att logga in för att se om du gjort något nytt inlägg. Din ärlighet och enkelhet gör att jag känner det som att du är en riktig "bloggvän" att lita på: inte alla dagar är superkul och det är så skönt att slippa läsa alla de där oäkta bloggarna! Dina alster är ju fantastiska och varje dag är det spännande att se vilken färg rutan fått- vad ska du göra av alla när du är klar?
  Återigen- tack för att du delar med dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag blir så glad när jag kan glädja andra lite :)
   Rutorna ska bli en filt är det tänkt men jag vet inte om jag orkar och har lust att göra så många att det räcker till en filt. Vi får se :)

   Radera