15 aug. 2015

Sand och grus

Sand och grushögar kan vara det bästa som finns. Det tycker i alla fall våra katter som busar och leker i dem mest hela tiden. Det är så roligt att se dem lurpassa på varandra och göra utfall eller för den delen, bara ligga i gruset och ha det gott. Undrar vad det är som gör gruset så lockande för katter? Det är betydeligt mindre lockande för mig när jag måste dammsuga grus i hela huset...
Det har jag gjort idag, städat, städat och städat. Och tvättat. Helt slut sjönk jag ner i hammocken med stickningen i högsta hugg, ja ända till en av kättingarna som håller uppe gungan i hammocken lossnade! Jag hade tur som inte slog mig men rädd blev jag. Och lusten att sitta och sticka i hammocken sjönk dramatiskt. 
Jag gick på promenad i stället och tog fram stickningen när jag satt mig i soffan ikväll i stället. Bäst att vara på säkra sidan. 
Carmellia-sjalen ligger på blockning. Jag kan knappt låta den torka i fred!
Den ser riktigt lovande ut. Den är lika lockande för mig som sandhögarna är för Luna och Morris. Fast det blir mindre att städa efter sjalen!

1 kommentar:

  1. Nämen, vilken tur att du inte gjorde dig illa. Jag gjorde något liknande häromdagen, jag satt igenom stolen på balkongen. Plötsligt satt jag på golvet istället, haha.

    SvaraRadera