1 juli 2013

Kroppen som vän

Har du ett par jeans som du inte använder? Har du en dryg meter bomullstyg?
De två tillsammans kan bli en skön sommarkjol.
Ingrid och jag har klippt benen av jeans och sytt på nytt tyg idag. Jätteroligt och enkelt! 
Mina jeans är en storlek för små, men jag kan a/ klämma in mig i dem och hålla andan och låtsas att det ser bra ut eller b/ ha dem som morot för att kunna komma i kjolen innan sommaren är slut eller c/ bara vara nöjd med att jag sytt en läcker kjol. Tyget är så snyggt så jag försöker med b/ men känner absolut c/ och det är jag fullkomligt nöjd med eftersom jag är så glad för den här kroppen jag bor i. Utan den vore jag intet liksom. Livet är för kort för att gå omkring och vara missnöjd över sig själv.

Som vanligt hängde jag en del vid Ingrids fina trådhyllor.
Den här gången var jag så förnuftig och köpte bara tråd till befintliga projekt, eller befintliga och befintliga... det ena är påbörjat men det andra är bara ett tyg som jag inte ens vet vad jag ska sy av... Hrm, så var det med den förnuftigheten! Nåja, när jag väl kommer på vad jag ska sy av just det där tyget så har jag tråd i matchande färg hemma, för tänk om jag får världens bästa idé en söndageftermiddag och måste sy genast och inte har någon tråd hemma?! Hemska tanke!
2 kommentarer:

  1. Roligt sya ni verkar haft idag - jag skulle vilja se en bild med kjolen på. Här finns det också jeans som kunde få bli något annat :)

    SvaraRadera
  2. Kanske dags att ta fram ett par jeans och klippa av dem igen ,,, så gjorde man för länge sedan och det fungerade alldeles utmärkt!!tack för ditt tips/Bambikram

    SvaraRadera