11 juli 2007

Bara en enda dag kvar

Ja, nu är det bara en enda dag kvar till min efterlängtade semester! Och den behövs! Jag är så trött, så trött när jag kommer hem efter jobbet att jag stupar i säng en stund innan jag hasar mig upp igen, och när klockan ringer på morgonen så är jag helt slut - vilket jag aldrig annars är. Jag brukar alltid vakna ett par minuter innan klockan ringer, men inte nu som sagt... Det ska bli skönt med semester!

Jag tog en tur med kameran i trädgården häromdagen, och visst är den här regnvåta rosen alldeles underbart vacker?!


Jag har fått en ny idé till min Scrapbok om mig själv - Jag vill samla foton på alla de gatunamnsskyltar till de gator där jag bott i mitt liv. Bara i den här staden har jag bott på fem adresser, och ikväll skjutsade käre maken runt mig så jag fick plåta gatunamnsskyltarna :-) Inte en enda förbipasserande undrade vad jag höll på med när jag zoomade in skyltar...hrm.... Men jag har världens snällaste make som står ut med mina påhitt! :-)) Nu återstår bara resor till tre städer till och faktiskt bara sex skyltar!

Är det någon annan som scrappat sina bostadsadresser i vårt långa land? Skriv gärna en kommentar här i bloggen  i så fall! :-)

En dag kvar var det..... Yippie!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar