27 mars 2016

Kattlogik och energikredit

Förvaringskorgen och jag behöver en paus. Det är verkligen tungt att virka runt det grova repet med bandgarn. Hur gärna jag än vill göra den klar så måste jag lyssna på händer och axlar.
15 meter rep är i alla fall invirkat och i morgon börjar jag på en ny rulle. Mönster och material finns hos Bautawitch (och Biltema).
Det har varit friska vindar här vid havet idag men jag har bara varit inomhus, snorig och trött som jag är. Har funderat en del på vad jag har inplanerat under våren och tänker att jag nog måste stryka en del om jag ska få livet att gå ihop. Det är ju tråkigt att behöva stryka bort roliga saker men summan av ansträngning får inte överstiga summan av energi. Har man dessutom levt på energikredit under långa tider så är man inte betrodd att låna så mycket mer. Matematik har aldrig varit mitt favoritämne men jag inser att mina planerade ekvationer inte alltid ger rimliga resultat. 
Morris tycker att jag är helknasig när jag funderar och räknar. 
Det är ju bara att lägga sig ner och låta bli tycker han, använda kattlogik helt enkelt. Vi är inte överens om att det är lösningen på alla problem men det bekymrar inte Morris det minsta för nu snarkar han visst bredvid mig på soffan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar