7 maj 2015

Matchy

Jag är periodare när det gäller att måla naglarna. Har jag väl målat dem en gång så brukar jag fixa naglarna flitigt ända tills orken tar slut att putsa och måla och jag håller upp ett tag igen. Jag gillar verkligen att ha färg på naglarna.
Mer matchy matchy än det här är svårt att få. Pågående koftstickningen och lacket jag fick för barnvakteriet härom dagen. Absolut finaste färgen om ni frågar mig! Synd bara att det inte går att sticka förrän lacket är riktigt torrt.

Hemma hos oss är det lite deppigt. Morris har en skelettskada konstaterades på röntgen igår. Vi hoppas att en stark antibiotikakur ska hjälpa men det är inte säkert. Blä och Bu tycker vi och håller alla tummar och tassar för att Morris ska bli bra i sitt ben igen.
Han är inte överförtjust i sin medicin men han tar den och just nu kan vi inte göra mer.

Det positiva just nu är att lilla båten är sjösatt igen. Sommarfeeling på det! 
När maken kom hem med båten var Luna snabbast av alla att springa och möta honom.
Själv har jag inte gjort mycket alls idag. Jo, jag har nålat upp en virkad snäckskalssjal till. Den är gjord i Crazy Zauberball, 2 nystan i färgen Charisma på virknål 2,5. Ett supersnabbt projekt, ju grövre garn desto snabbare resultat.
Nu får det räcka med snäckskalssjalar ett tag. Tror jag. Det är ju så roliga att göra.

2 kommentarer:

  1. Hoppas verkligen att Morris blir bra igen. Jag var och vaccinerade fyra katter igår. Vilken serenad i bilen!

    SvaraRadera
  2. Krya på dig lille Morris, och var duktigt med medicinen så blir det nog snart bra. Blir verkligen sugen på att virka en sjal, längesen virknålen var framme, men ett bra sommararbete ute i solen, mmm, kanske kan bli! Hälsningar Birgitta i Bollebygd

    SvaraRadera