12 jan. 2013

Tjock tjockare tjocktv

Benvärmarna till kära A är klara och jag drog på dem och hoppade ut i snön för att få några bilder.
Stickor 3 mm, 110 gram Semilla och mönstret heter Basic patterned legwarmers, ett gratismönster på Ravelry, vilket jag nästan följde till punkt och pricka. 
Den korta stund jag hade dem på kände jag hur skönt det var så jag kanske gör ett par till mig också. 
Färgen är mer rättvisande på utomhusbilderna.
Vi hade planer för dagen men snön satte stopp för dem så med en hel dag utan planer och måsten så började jag att nåla en quilttopp på vadd och baksida. Det går åt många nålar till det stora täcket, och jag har kanske nålat en tredjedel men jag är i alla fall på gång! 
Snö var det ja... Under snön på bilden nedan har vi en trappa. Någonstans. 
För övrigt så har vi sagt adjö till vår tjocktv idag. Det känns som om vi var sist i världshistorien med tjocktv, men jag vet att de finns, både här och där. Och skulle saknaden bli för stor kan vi ju alltid köpa en ny för 50:- på Stadsmissionen. 
***The end***

4 kommentarer:

 1. Vi hade tjocktv i Sverige till för inte så länge sedan och jag la ut den på blocket. Döm av min förvåning när faktiskt ett ungt bar köpte den för en struntsumma.

  SvaraRadera
 2. Härliga benvärmare.
  Vi har fortfarande tjock-TV. Två i lägenheten och en i källaren :-) Kanske ska göra som Medea och lägga ut en på blocket.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Nog finns det de som har tjock tv.. vi fick en storbilds tv ifjol(alltså julen 2011) till julklapp av flickorna..tills dess hade vi tjockbildstv--o de som förstår sej så säger att de håller bättre.Åtminstone då åskan går.Fina benvärmare du har stickat.

  SvaraRadera
 4. Benbvärmarna vart dunder fina!

  SvaraRadera