23 jan. 2013

Köp köp köp

Det sägs på nyheterna idag att bokförsäljningen sjunker kraftigt. Jag gör vad jag kan för att hålla bokförlagen på gott humör och bar med mig fyra böcker hem idag. Jag gillar böcker!
Jag började med att slänga mig över Planet Narnia. Återkommer med någon slags recension, om det är värt det, vilket jag hoppas. Sommarbruden av Marita Conlon-McKenna har jag längtat lite efter så jag hoppas den är lika bra som hennes tidigare böcker. Vid en snabb genombläddring av Modebibeln. Den svenska. så konstaterade jag att en av de avbildade klänningarna i boken finns i min garderob. Kul! Slutligen Anja och Mats bor inte här längre av Helena von Zweigbergk är egentligen en fristående fortsättning på Ur vulkanens mun, som jag inte läst men jag testar den ändå.

Jag konstaterade när jag jag såg mig i spegeln i dag att min älskade stickade dragspelsmössa ser allt annat än fräsch ut efter flera års flitigt användande så jag la upp till en ny mössa. 
Lurex, alpacka och angora. Allt enligt mönster från Strikk. Mjukt och lyxigt och läckert petrolfärgat.

Ute syntes månen redan innan klockan fyra.  
Kallt som tjyvingen var det också.

4 kommentarer:

 1. Å jag gillar att du berättar vilka böcker du gillar :)
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra boktips kan man inte få för många av :)
   Kram

   Radera
 2. Hej!
  Visst läste du en bok som hette "Stickning och,,," för ett tag sedan? Jag har jagat överallt efter boken och den är slutsåld! OM du har din kvar- vill du sälja den till mig?
  MVH Kamilla(kamillastavgren@hotmail.com)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Kamilla!
   De böcker jag bloggat om finns här
   http://anettemcl.blogspot.se/search/label/B%C3%B6cker
   Jag tror inte jag bloggat om den bok du söker.
   Lycka till med letandet!

   Radera