25 jan. 2014

Resan genom dagen

Vill ni följa med på en liten tur genom den här lördagen, så som jag upplevt den? Okej, så här var den: Maken och jag åkte några mil söderut på förmiddagen. Vi var med och firade min äldsta systerdotter som snart fyller år och vi blev bjudna på djuriskt god tårta. 
Lite kattkel med hennes katt Snus blev det sen. Snus är bara en liten kattunge som inte har koll på alla tassar och svansen ännu. Söt som socker, inte som snus.
Jag har köpt tulpaner, många tulpaner, och arrangerat i en stor vas.
Jag försökte göra min bil glad genom att köpa ett nytt batteri och fick nästan panikkänslor när vi var på Biltema. Gillar inte affärer där ljuset är blåaktigt och varorna sträcker sig efter en var man än går. De kastar sig över en och väser hest Kom och ta mig, släpp ut mig härifrån, du behöver mig och sånt läskigt. Hu! 
Nåja, efter det virkade jag dagens ruta. Födelsedagskalasrosa fick den bli.
Sen gladde jag mig åt att högen med rutor fortsätter växa och jag konstaterar att det finns dagar jag varit mer stressad och dragit hårdare i garnet även om färgerna på dem är glada. De rutorna är lite mindre. 
Och så har jag stickat klart första ledtråden (1B) på Follow your arrow.
Ingen dålig dagsresa om jag får säga det själv. Nu är det snart dags för dagens sista hållpats men innan dess blir det lite soffhäng. Ja så var min dag. Din då?

2 kommentarer:

  1. En härlig dag låter det som (ja förutom Biltema förstås). Hoppas du får en fin dag även i morgon.

    SvaraRadera
  2. Sikke en dejlig dag du har haft. Jeg er lidt vild med sjalet du er igang med. Er spændt på hvordan det kommer til at se, når du er færdig med det

    SvaraRadera