14 dec. 2012

Kvoten fylld?

Det där med sylust...
När jag tittar in i garderoben där mina quiltar för närvarande ligger så möts jag av en ansenlig mängd. Jag har sytt mycket mer än så, det finns täcken lite var stans i huset, och många är de täcken som getts bort. Ett och annat har hittat en köpare också. Och alla väskor, necessärer och annat smått som sytts genom åren.
Tänk om det är så att jag sytt slut på all sylust?
Det finns lite plats till på en hylla - det är för resterande regnbågsquiltar. Jag har två på gång och därefter är det fem stycken kvar.
Någon gång blir de klara.
Hoppas jag.

9 kommentarer:

 1. Wow, vilken skatt Du har!!
  kram

  SvaraRadera
 2. Oj vad mycket fint du har där :) Man behöver inte frysa hemma hos dig iaf.
  Kramiz

  SvaraRadera
 3. Oj, så många kviltar du har liggande. Jag tror inte du har förbrukat all sylust. Den har nog bara viftat iväg på annat håll en tid.

  SvaraRadera
 4. Jag tror inte att du har sytt slut på din sylust, men sylusten varierar i styrka. Den kommer nog snart åter! Många fina quiltar du har i skåpet där! Kramar Ullis

  SvaraRadera
 5. Sylusten har nog bara tagit ledigt lite. Den kommer och går, precis som förkylningar! Hälsningar från Birgitta i Bollebygd, som kollar in på din blogg nästan varje dag för att få inspiration.

  SvaraRadera
 6. Blåser lite sylust från Varberg,,,,inte skall du sluta att sy ,,utan börja igen!!Kramar

  SvaraRadera
 7. Jag tror att man kan ha intresset, men kanske inte alltid tid eller lust att sy. Då kan man kolla runt bland bloggar eller bläddra i handarbetstidningar.....och plötsligt så händer det, som de säger i Trissreklamen. Sylusten gör sig påmind!

  Dollandesign

  SvaraRadera
 8. Jag tror inte sylusten tar slut, den har bara en "Time Out". Man kan behöva pyssla med annat ett tag för att lusten ska komma tillbaka.

  SvaraRadera
 9. Hoppas verkligen att du får tillbaka sylusten ,har tittat in ganska länge o får mycket inspiration o mönster från dej adventskramar till dej från Märit

  SvaraRadera