13 dec. 2012

Gnäll gnäll och ognäll

Aj aj aj... Jag har varit hos tandläkaren och tycker alldeles fasligt synd om mig själv. Det är inte så illa egentligen, jag är bara öm i käken och frusen efter anspänningen men det är ju synd att missa ett tillfälle att gnälla lite, eller hur? En del gnäller minsann titt som tätt, åt allt och alla, så jag tar mig friheten nu när jag har en anledning...

Fast när allt kommer omkring så är jag inte gnällig, och dessutom har jag fått hem sjalgarn från Garn o textilhuset och en bonus i form av te - Julgransblandning. Tackar tackar! Det doftade underbart när jag öppnade brevet med garn och te.
Och när jag senast köpte grejer från Lapp-elisa så fick jag en bonus därifrån också - en bit ljuvlig batik! Tack! Jag är nog en bra kund :-) Eller så är det bara jättegoa tjejer som har de butikerna!

Vad ska jag hitta på ikväll då? Lucia som det är. 
Jag tror jag lägger upp en socka till. Min enda rosa känner sig lite ensam.
Föresten har jag lyssnat en del på låtarna från årets Så mycket bättre på TV4. En del låtar växer verkligen ju mer man hör dem och jag uppskattar Magnus Ugglas svenska texter från de andra artisternas engelska låtar. Svenska is da shit helt enkelt! :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar