9 dec. 2012

Adventsutställning

Idag har det varit adventsutställning i Högsby. Högsbybygdens konstförening anordnar, det är öppet även måndag och tisdag. Med på utställningen finns skulpturer, akryl, olja, tusch, porslinsmålning - och lapptäcken, stickat och broderat som jag gjort.
Eftersom jag varit sjuk hela veckan så var jag nervös - jag hade inte riktigt koll på någonting och först igårkväll plockade jag fram alla grejer som skulle med, men det var ju inte första gången jag visade och jag hade inte behövt vara nervös alls. Maken och jag har ett bra samarbete när det gäller att hänga och rigga. 
Jag visade hur man broderar spets på maskin och varvade med sockstickning på rundsticka. Så här såg  min hörna ut.


Från mitt hörn såg jag fina tavlor och underfundiga skulpturer bland annat.
Genom Högsby flyter Emån, och den var så vacker i det kyliga vädret. Knappt -20 grader var det på förmiddagen. 


Naturen är ändå den överlägset bästa och mest raffinerade konstnären!


4 kommentarer:

 1. oj så mycket fint du hade att visa.. Skulle jag ha vart närmare skulle jag säkert ha dykt opp! Fina spetssjalar! o lapptekniken va oxå så fin!

  SvaraRadera
 2. Det var en trevlig hörna Du hade gjort Dig på Högsbybygdens konstförening. Jag vill här gratulera Dig med anledning av att Britt-Inger Jönsson har i senaste nummret av vår tidning Rikstäcket omnämnt Din blogg som ett bloggtips. Och det kan jag förstå, då jag tittar in hos Dig och läser allt som oftast.

  Dollandesign

  SvaraRadera
 3. Vad mycket fint du hade i din lilla hörna, många fina lapptäckesarbeten.

  SvaraRadera