24 nov. 2018

Mest grått

Vad har ni hittat på för skoj idag? Jag har missat ett bröllop. Det känns förfärligt tråkigt men om kroppen inte vill så går det inte att slå knut på sig. Även om jag vet att det så, känns det trist på alla sätt.
Dagens roligaste, för det har ju ändå funnits något som varit roligare än annat en dag som denna, har varit en vante i svart och grått. 
Det blir nog finfint
och i morgon är en ny dag och den ska vi försöka fylla på bästa sätt efter bästa förmåga.

7 kommentarer:

  1. Vilken superfin vante. Är både sugen på fler vantar och i behov av dem. Får se hur tiden räcker till att sticka fler par.
    Trist att missa ett bröllop men et är ju som det är.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Efter envist arbete har äntligen flerfärgsstickning i vantar och sockor lossnat för mig, tack vare 25 cm-rundstickor. Tänk vilken skillnad verktyg gör!

      Radera
    2. Intressant. Jag ser att du har hiyahiyastickor men är kabeln alltså 25 cm?? Den ser längre ut på bilden...

      Radera
    3. Stickan som syns på bilden är en längre sticka för att kunna göra tummen med magic loop. 25 cm-stickan jag använder är Addi Sockenwunder.

      Radera
    4. Aha, är det de där tre korta, mjuka "rundstickorna"? Jag upplevde dem som lite för korta och jag fick ont i handflatan där stickan slutade. Men det är kanske en vanesak...

      Radera
    5. Nej, det är inte CraSy trio, det är en kort rundsticka med en kort och en lite längre tipp. Jag fixar en bild i nästa blogginlägg. 😀

      Radera
    6. Aha, spännande. Ja det vill jag gärna se en bild på. =D

      Radera