8 juni 2015

Nytt personbästa

Tack så otroligt mycket för alla fina och värmande kommentarer på gårdagens inlägg! Jag ler i varenda cell i hela kroppen och jag lovar, det finns många celler i min kropp!
När jag trycker på knappen för att publicera ett inlägg så skickar jag mina tankar, ord och bilder rätt ut i rymden utan någon förväntan på respons och det gör det extra roligt att få en glimt av några av er som tittar in här ibland.
Sjalen som kommer att leta sig hem till någon av er ser ut så här från vingspets till vingspets.
Den är ganska stor och värmer gott.
Jag har laddat den med massor av omtanke som jag gör med allt jag syr, virkar och stickar.

Vill man ha sjalen runt halsen, vilket jag gärna har, så går det bra. 
Fast den funkar också väldigt fint att svischa runt i om man hellre känner för det. 
Svisch svosch!

När jag skulle skriva dagens inlägg så konstaterade jag att det här är mitt 2000:ende blogginlägg! Helt otroligt, 2000! Nu kanske någon tänker Du är galen, har du inget liv? men det är ju just det jag har och jag tycker dessutom att det är kul att skriva om det. Jag lovar inte att det blir 2000 inlägg till men än är jag inte färdigbloggad. Plötsligt en dag kanske jag känner att jag skrivit allt jag har att skriva och visat alla bilder jag velat visa men den dagen är inte idag. 
Hur skulle jag kunna låta bli att visa bilder på naturens små under? 
Eller på världens bästa sjusovare?
Ja, det här är alltså mitt 2000:de inlägg. Det måste räknas som nytt personbästa!

8 kommentarer:

 1. Fantastiskt Anette!
  Jag har inte läst alla dina inlägg, men de jag läst berör mig, vart enda en!
  Ibland med ett leende och ibland med en igenkännande suck!
  Tack för att du skriver om allt det lilla och det där jättestora och
  att du visar världen genom dina ögon!
  Stor Kram//Maja

  SvaraRadera
 2. Grattis till ditt 2000;ende inlägg. Försöker läsa dina inlägg och njuter av dina bilder. Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Grattis till 2000 ��. Läst din blogg varje dag jag kunnat för den får mej att bli lugn genom att se dina bilder och dina tänkvärda ord. Sedan är jag fascinerad över hur du hinner med allt. Kramisar Märit

  SvaraRadera
 4. Hej Anette! Jag läser med stor behållning din blogg varje dag. Du formulerar dig så bra och delar med dig av livets små och stora glädjeämnen i både ord och bild. Dessutom är du personlig men inte privat. Mycket inspiration när det gäller handens arbete ger du mig också. Tack för allt det tänkvärda du förmedlar!

  SvaraRadera
 5. Hej! Du är värd alla fina ord som skrivs, för så mycket tänkvärda ord från en och samma människa, och så mycket inspiration du ger till så många. Och det finns väl inget mer rofyllt än att se på en liten kisse, som intagit en sådan skön ställning, den har inga problem i världen. Hälsningar Birgitta i Bollebygd

  SvaraRadera
 6. Underbara bilder på din sjal och din ljuvliga lille kissekatt.
  Mia

  SvaraRadera
 7. Jag läser också din blogg och blir inspirerad. Syr själv lappteknik, stickar och virkar så det är så skönt att läsa att det finns fler som måste handarbeta för att må bra.
  Kram Lena

  SvaraRadera
 8. Jag är en av alla som läser din blogg. Det är inspirerande att ta del av dina tankar och av allt du stickar och syr. Du tar även så fina bilder, både i naturen och på de tre missarna som förmodligen inte är så stilla. Jag får dina inlägg automatiskt som mail och dyker det inte upp, saknar man mailet.
  Kram Elisabeth

  SvaraRadera